Klubben ble stiftet 10. desember 1984. Det første styret så slik ut:

Formann: Runar Lundhaug
Nestformann: Bjørn Enerud
Sekretær: Trond Sørøy
Kasserer: Tore Hansen
Innkjøpssjef:lLars Petter Hansen
Festsjef: Håkon Lundhaug
Ansvar ro og orden: Roy Bråten og Inge Løff
Ansvar inngang/salg: Trond Hovland og Tormod Pedersen

Formålet med klubben var å arbeide mot narkotika ved å samle ungdommen i distriktet til discokvelder. Vi satset på å ha medlemsfest en gang i måneden + åpen fest på onsdager. Medlemsavgiften ble satt til 40 kr pr år. Inngang på disse festene var planlagt til 15 kr, mens aldersgrensen skulle være 15 år.

Selvik Discoklubb fikk tildelt 400 kr fra Sande Sparebank i 1985 under deres årlige utdeling. De hadde sans for våre vedtekter om å arbeide mot narkotika.

Vinteren 85/86 var det en del diskusjon i media vedrørende konflikter med naboene de gangene Lundhaug Diskotekutleie spilte på Fremad. Det ble klaget på høyt lydnivå og bråk utenfor Fremad. Selvik IF valgte da å flytte inngangsdøren til andre siden av bygget, og dette har vist seg å være klokt.

Høsten 1986 bestemte vi at Selvik Discoklubb kun skulle bestå av styret + Håkon og Runar. Vi gikk vekk fra tankene om å arrangere medlemsfester. I stedet skulle vi arrangere kjempefester på Fremad - som var åpen for alle. I tillegg vurderte vi fester i Våle, Hillestad og Svelvik. Styret som ble valgt 21. august 1986 er identisk med dagens styre.

formann: Bjørn Enerud
nestformann:lLars Petter Hansen
sekretær: Trond Sørøy
kasserer: Tore Hansen
styremedlem: Runar Høydahl

16. november 1986 arrangerte vi tidenes mest vellykkede fest i Fremads historie. Lokalet var stappfullt og selv Bjørn Enerud´s sagnomsuste øl-stafett ble en suksess!!

20. januar 1987 hadde Selvik Discoklubb sin første radiosending i Sande Radio. Vi presenterte klubben og tok opp problemene med å arrangere fester i Sande. Vi fikk enorm respons på programmet, så vi bestemte å kjøre videre annenhver fredag. Vi hadde flere direkte sendinger fra Café Joker i Holmestrand med Runar som DJ, men hadde også temasendinger, bl.a. "Hvorfor får vi ikke Blåruss i Sande." Totalt ble det 10 sendinger i Sande Radio.

Selvik Discoklubb bevilget 200 kr til Fritidsklubben i Sande i 1987 - og satte dermed i gang kronerulling. Vi utfordret andre foreninger om å støtte Fritidsklubben så de kunne kjøpe inn nytt møblement.

24. januar 1987 arrangerte vi vår eneste fest utenfor Fremad. 70 stk ble spesialinvitert til RJ Ryggs festlokaler i Bjørnstadfeltet.

9. mars 1999 besluttet Selvik Discoklubb at nå var tiden inne for å dra i gang 80-talls fest en gang pr år - og da fast første lørdag i mai. Og Håkon skal kun spille musikk fra den gang alle hadde det så artig på Fremad i begynnelsen av 80-åra.

8. mai 1999 var det klart for reunion fest med kun låter fra 1981-86. 70 feststemte møtte opp og fylte dansegulvet "som i gamle dager."